twitter-icon youtube-icon

Mededelingen

Wil je zichtbaar zijn op het water? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan!! Op de jaarvergadering heeft de kledingcommissie een ontwerp van een nieuw recreatief shirt gepresenteerd. Hieronder vind je het ontwerp. In de bestuurskamer staat de paskleding voor jou gereed. Heb je de juiste maat gevonden, schrijf dan je bestelling op de bestellijst. De kledingcommissie ’t Diep:

roeishirt2021.pdf 375.25 KB 05/07/2021 17:49:44

Lees hier het Corona protocol geldig vanaf 5 juni:


Komende zaterdag 6 oktober zal er op 't Diep een trainingsdag plaatsvinden. Deze dag is voor alle roeiers van 't Diep. Er zijn twee zeer ervaren coaches uit Wageningen gestrikt om ons technisch een stapje verder te brengen. De dag bestaat uit coaching op het water, videobespreking, lunch en een lezing over trainingsschema's voor op de ergometer. Op de roeivereniging hangt een inschrijflijst. Komt allen!

Voor meer informatie kan je via de website een mail sturen naar Renske de Man.

roeien_met_de_riemen_kleinWie van de leden heeft zin en tijd om wekelijks (ook) op donderdagavond vanaf 19.00 uur te gaan vrij roeien?

Met vriendelijke groet,

Antoinet, Roel Jan en Allard

lg1Binnenkort start de verhuizing van onze website naar een andere hostingprovider. Het kan zijn dat hierdoor de website enige tijd onbereikbaar is. Mocht je artikelen willen toevoegen raad ik je aan om deze rechtstreeks naar mij te mailen. Zo weet je in ieder geval zeker dat jou verhaal niet tussen wal en schip raakt! Huilen Zodra de verhuizing gereed is laat ik jullie dit weten via het forum.

Tevens kan ik jullie melden dat Reinoud Bokhorst mij komt versterken met het beheer en de verdere doorontwikkeling van de website.

Allard Nijdam / webmaster tdiep.nl

Beste leden,

Het nieuwe schoonmaakrooster tot en met september 2012 is te downloaden uit de bibliotheek in het ledengedeelte.

Vriendelijke groet,

Truus van Oversteeg

Het bestuur nodigt de leden uit om woensdagavond 4 januari om 19.30 het glas te heffen op het nieuwe roei-jaar. Dit is een uitstekende gelegenheid om plannen te maken voor mooie tochten of wedstrijden. Of om nieuwe roeimaatjes te ontmoeten en afspraken te maken voor gezamenlijke trainingen.

Namens het bestuur,
Tineke Bos

Op zaterdag 9 maart 2013 is er voor geïnteresseerden van 12:00u tot 14:00u een Open Dag op 't Diep, Hooidijk 2 in Tuk.

U krijgt een rondleiding en informatie over de beginnersinstructie. De beginnersinstructie start op dinsdagavond 16 april en loopt door tot in september.

Aanmelden kan bij Jasper Klarenbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent van harte welkom!

Aan alle leden: Heeft u vrienden, kennissen, buren en/of familie, die het roeien weleens erg leuk zou kunnen vinden? Nodig ze uit voor deze Open Dag. Wie weet roei je dit najaar al samen!

Dinsdagmiddag 1 maart beleefden Bronwen, Diede, Robin, Saranda en (stuur) Astrid bijzonder spannende minuten ter hoogte van de brug bij kilometerpaal 4. Net onder de brug door richting Steenwijk, bleek er aan de andere zijde een duwboot met een grote bak ervoor in volle vaart in aantocht - slechts enkele meters verwijderd van de BAKBOORDwal... De duwboot was mij op de heenweg al opgevallen omdat de schipper erg wild aan het manoeuvreren was - als zat hij op een crossmotor in de Sahara ipv met een groot gevaar(te) op een smalle waterweg.

In een enkele seconde moest er beslist worden: nog snel naar bakboord uitwijken, of op stuurboord blijven en maar hopen dat de ruimte groot genoeg zou zijn... Op de kant koos ik voor de laatste optie, bang als ik was dat de relatief onervaren roeiers niet op tijd overgestoken zouden zijn en/of dat de duwboot alsnog terug naar stuurboord zou proberen te komen, wat tot een aanvaring in de flank van de C4 had kunnen leiden - want zo dichtbij was dat ding al, en zo hard kwam hij op ons af. Astrid reageerde snel en kroop maximaal op stuurboordwal.

De ruimte bleek gelukkig net genoeg om geen 'echt' ongeluk plaats te laten vinden: de schade bleef beperkt tot een geknakte riem, een vijftal jeugdtrauma's en (op z'n minst) één slapeloze nacht van de coach. Want dit had ook anders af kunnen lopen - en zonder dat ik kan bedenken wat we anders hadden moeten doen.

Voorlopig, zolang er nog wordt gebaggerd, erg blijven oppassen richting Ossenzijl dus. Of gewoon maar niet doen.

Er is veel gesproken over de nieuwe C-twee. Velen hebben hem al bewonderd. Helaas werd ons mooie roeiwater erg vast vlak nadat de boot was gearriveerd en hebben we een paar weken kunnen schaatsen. We hopen dat ons roeiwater binnenkort weer vloeibaar is en dat we de nieuwe C-twee kunnen gaan gebruiken.

Voordat het zover is willen we de boot dopen, tijdens de Nieuwjaars borrel aanstaande zondag (9 januari 17 uur). Het zal een aangepaste ceremonie worden. We hebben een doper en een naam. We hopen veel leden te mogen begroeten om dit heugelijke moment mee te beleven!

Daarnaast gaat Allard een demonstratie geven van de nieuwe website met de vele nieuwe mogelijkheden!

Voor alle leden ligt er weer een mooie Diepgang klaar in het halletje van de roeivereniging. Onze redactie heeft er weer wat moois van gemaakt!

Beste leden,

Hackaanval nummer 2 was afgelopen week een feit. Het is daarom hoog tijd voor een nieuwe website.

Op donderdagavond 23 mei om 19.30 uur organiseer ik een brainstorm avond om gezamenlijk te bepalen hoe de nieuwe site er uit moet gaan zien. Verstand van techniek heb je niet nodig. Een kritische blik is voldoende.

Op basis van de ideeën die de 23ste naar boven komen ga ik kijken wat er wel en niet mogelijk is. Op woensdagavond 5 juni om 20.30 uur wil ik een vervolgavond organiseren. We bespreken dan de eerste opzet en verfijnen de details.

Uiteraard zijn tips en verbeteradviezen nu ook al welkom via mail. Stuur je email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag even een mailtje of een reactie onder dit artikel of je de 23ste wilt meedenken.

Vriendelijke groet, namens de communicatie commissie,

Allard Nijdam

Geachte leden,

Verheugd kan ik jullie mededelen dat Renske de Man zich beschikbaar heeft gesteld als Materiaalcommissaris. Renske heeft al jarenlang ervaring met de roeisport en wil zich voor 't Diep graag inzetten als bestuurslid. Als bestuurslid krijgt zij een organiserende en meer beleidsmatige rol t.a.v. het materiaal. Door de invulling van deze vacature kunnen we het materiaal weer een impuls geven. 

Voorlopig zal Renske als ad interim deze functie waarnemen. Op de najaars ALV stelt het bestuur haar als kandidaat voor en zal de ledenvergadering, als zij met deze kandidaatstelling instemt, Renske voor een periode van drie jaar benoemen.

Ik wens Renske veel succes in haar nieuwe functie bij 't Diep.

Met vriendelijke groet,

Bart Volkers

Geachte leden,

Tijdens de voorjaars ALV heeft de ledenvergadering ingestemd met de benoeming van Sandra de Haas als penningmeester voor de periode van 2013 tot 2016. Zij vervangt hiermee Lucien de Boer, die onder dankzegging tijdens de ALV is afgetreden. 

vacature-penningmeesterSandra heeft zich de laatste jaren als vrijwilliger onder andere laten zien in de communicatiecommissie, de Weerribben-Wieden marathon en toertocht en de lustrumcommissie. Vanaf nu zal ze zich gaan concentreren op het penningmeesterschap. Belangrijke aandachtspunten in de eerste periode van haar penningmeesterschap is het incasseren van de contributies en het gaan toepassen van ons nieuwe (financiële) administratiesysteem. Ik wens Sandra veel succes en plezier in haar nieuwe functie.

De bestuurssamenstelling is daarmee als volgt: Sandra de Haas (penningmeester), Antoinet Broeckman (secretaris), Jan-Bas van Noord (wedstrijdcommissaris), Hanny van der Aa (commissaris toerroeien), Lodewijk Glass (commissaris gebouw en terrein), Renske de Man (materiaalcommissaris a.i.) en Bart Volkers (voorzitter). 

Vriendelijke groeten,

Bart Volkers

Geachte leden en donateurs

Vrijdagavond 27 september 2013 om 20:00u begint de najaars ALV. U bent allen van harte welkom. In de bibliotheek van deze site zijn de vergaderstukken toegevoegd, er ligt ook een inkijkexemplaar op de vereniging. Aanvullende agendapunten of andere kandidaatstellingen voor het bestuur (in dit geval penningmeester) graag vroegtijdig inbrengen via ondergetekende.

Het belooft een boeiende ALV te worden met onder ander een toelichting op de bouwplannen door Boudewijn Eenhorst, en de uitreiking van de examens voor de beginnende leden door de examencommissie. 

Graag nog even aandacht voor openstaande vacatures: Communicatiecommissie (we zoeken vrijwilligers voor ledenwerving, de van werving adverteerders, het verzorgen van de digitale Diepbrief en een webmaster), Gastroeien (we zoeken versterken voor ontvangst en begeleiding van gastroeiers), Weerribbenmarathon (we zoeken een vrijwilliger voor de financiële administratie rond de Weerribben) en kascommissie (we zoeken een commissielid om toezicht te houden op de financiële administratie en een reserve commissielid). Uw inzet is hard nodig, want een vereniging zijn we met elkaar.

Hartelijke groeten,

Bart Volkers


Geachte leden en donateurs,

Op vrijdagavond 27 september is de najaars ALV.  Hierin zal in ieder geval worden ingegaan op het financiële jaarverslag 2012, de benoeming en het aftreden van bestuursleden, en wordt u geïnformeerd over de plannen met betrekking tot verbouwing. Ook zal er een rondje worden gedaan langs de commissies en roeigroepen. U bent van harte welkom. De agenda en bijbehorende stukken zullen uiterlijk 13 september op de website worden geplaatst.

Noteer alvast vrijdagavond 27 september om 20:00u in uw agenda.
Vriendelijke groeten,
Bart Volkers
Voorzitter ‘t Diep

geertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgtussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgtussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved