twitter-icon youtube-icon

Geachte leden en donateurs

Vrijdagavond 27 september 2013 om 20:00u begint de najaars ALV. U bent allen van harte welkom. In de bibliotheek van deze site zijn de vergaderstukken toegevoegd, er ligt ook een inkijkexemplaar op de vereniging. Aanvullende agendapunten of andere kandidaatstellingen voor het bestuur (in dit geval penningmeester) graag vroegtijdig inbrengen via ondergetekende.

Het belooft een boeiende ALV te worden met onder ander een toelichting op de bouwplannen door Boudewijn Eenhorst, en de uitreiking van de examens voor de beginnende leden door de examencommissie. 

Graag nog even aandacht voor openstaande vacatures: Communicatiecommissie (we zoeken vrijwilligers voor ledenwerving, de van werving adverteerders, het verzorgen van de digitale Diepbrief en een webmaster), Gastroeien (we zoeken versterken voor ontvangst en begeleiding van gastroeiers), Weerribbenmarathon (we zoeken een vrijwilliger voor de financiële administratie rond de Weerribben) en kascommissie (we zoeken een commissielid om toezicht te houden op de financiële administratie en een reserve commissielid). Uw inzet is hard nodig, want een vereniging zijn we met elkaar.

Hartelijke groeten,

Bart Volkers


dewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngtussendediepen.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngtussendediepen.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved