twitter-icon youtube-icon
Beste ondernemer,

U denkt in mogelijkheden. Wij ook! Daarom vragen wij uw aandacht voor een unieke sponsor mogelijkheid. Wij denken dat we elkaar kunnen versterken.
Roeivereniging ’t Diep bestaat sinds 21 maart 1986 en is gegroeid van 75 naar ongeveer 130 leden.
Onze leden komen uit alle geledingen van de samenleving. Van advocaat tot stukadoor; van administratief medewerker tot directeur.
Elke dag zijn we te vinden op het water in de omgeving van de gemeente Steenwijkerland (Nationaal park Weerribben-Wieden) en tijdens wedstrijden in het land.
Daarnaast organiseren we elk jaar in april een groot weekend roei-evenement “De Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht”. Hier komen honderden roeiers uit het hele land naar toe.

De roeisport groeit omdat het door jong en oud kan worden beoefend.
Het aantal leden gaat de komende jaren groeien naar ongeveer 200. Hiervoor zijn wij nu onze botenloods en clubgebouw aan de Hooidijk 2 te Steenwijk grondig aan het moderniseren, zodat het voldoet aan de hoge NOC*NSF eisen.

Wij publiceren hier dan ook regelmatig op onze websites, twitter en in de regionale kranten. Kortom voldoende exposure.
Als u een graantje mee wilt pikken en uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen bij onze leden, gasten en voorbij varende toeristen, kijk dan naar de volgende zeer voordelige mogelijkheden!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik sta u graag te woord.
Wilt u onze sponsor worden? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Roeivereniging ’t Diep

dewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved