twitter-icon youtube-icon

Poster Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Roeivereniging 't Diep organiseert elk jaar in het tweede weekend van april de inmiddels beroemde Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht (WWMT). Het doorkruist ons prachtige natuurgebied, met vele waterlopen, wat de roeitochten zo geliefd maakt. Op zaterdag wordt de marathon, verdeeld in wedstrijd- en prestatietocht, over zo'n 55 km geroeid. De wedstrijd telt mee voor het KNRB klassement. 's Zondags is er de toertocht die ruim 30 km door ons natuurgebied slingert. Beide tochten vragen om ervaren stuurlieden vanwege soms haakse bochten en bij tijd en wijle smalle doorgangen.

Begin januari krijgt elke roeivereniging in Nederland bericht van ons en eind januari gaat er een speciale site de lucht in waarop men zich kan aanmelden. Er is een beperkt aantal boten te huur. De aanmelding sluit op 1 april. Op deze site worden ook speciale overnachtingsarrangementen aangeboden.

Foto impressie

Marathon route 2021

geertienlogonieuw.pngtussendediepen.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngtussendediepen.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved