twitter-icon youtube-icon
Roeien in het avondrood
Roeiexamens juli 2018
Toertocht
J18 H2x
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Tweets

Er is waarschijnlijk geen boot met meer diepgeschiedenis dan de Boezem. Terecht vonden de leden dat deze boot aan het eind van haar gebruiksperiode een waardige bestemming verdient. Die hebben we gevonden: Roeivereniging Epsilon uit Leeuwarden gaat de boot vanaf 21 mei 2016 tijdelijk gebruiken voor de instructie van nieuwe leden. De friezen hadden tijdens de Elfsteden hun boot kapot gevaren ai... Mooi dat wij hen zo snel kunnen helpen. Na gebruik door Epsilon komt de boot in Kalenberg bij ons lid Adinda Huizinga te liggen. Diep-leden kunnen de boot vanaf daar gebruiken, bijvoorbeeld om eens een ander gebied in te roeien. Echt afscheid hoeven we dus nog niet te nemen...
logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved