twitter-icon youtube-icon

Van tijd tot tijd worden er voorlichtingsavonden gehouden voor leden over roei-gerelateerde onderwerpen. Op deze pagina vindt je de documentatie en presentaties.

 

Trainingsopbouw

Trainingsopbouw & Methodiek

Altijd al willen weten hoe je het beste je (roei)conditie verbetert? Lees hier alles over trainingsopbouw en de fysieke kant van wedstrijdvoorbereiding. Aan bod komen onder andere: wat is training, welke energiesystemen heeft het lichaam, welke trainingsvormen zijn er en hoe kan je die toepassen.
 
Afstelling

Afstellen van de boot

Download hier de presentatie van de voorlichtingsavond over de “afstellen van een roeiboot”. Hoe stel je de boot af, zodat je er lekker in roeit? Kunnen fouten, problemen ook veroorzaakt worden door een verkeerde afstelling? En hoe is het ook al weer: binnen- en buitenhendel, span, overlap, dolhoogte, etc. Wat mag je zelf aanpassen en waar zorgt de materiaalcommissie voor?vakantieweerribbenwieden.jpgdewatervlinder.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgdewatervlinder.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved