twitter-icon youtube-icon
Roeiexamens juli 2018
Toertocht
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Roeien in het avondrood
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
J18 H2x

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout.jpg Banner_Roei_Havenhout_2.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Op de Koninklijke Holland Beker, dé roeiregatta van Nederland heeft Obbe Tibben zijn visitekaartje afgegeven. Drie weken geleden liet hij zijn rentree op het nationale roeiveld na een maandenlange afwezigheid vanwege een zware blessure  al gepaard gaan met een tweede plaats op de ARB-roeiwedstrijd.Dit weekend werd het op de bosbaan nog een stapje hoger: goud bij de lichte senioren onder 23 jaar. En dat in een zwaarder bezet veld. Naast de nederlandse elite treffen toproeiers uit Duitsland, Verenigde Staten, Denemarken, Ierland, Autstralie etc elkaar altijd op Nederlands zwaarste regatta.  In het altijd stevig bezette skiffveld was dat niet anders. In de series op zaterdagmorgen heel vroeg dwong Obbe met de snelste serietijd gedecideerd de beste positie voor de finale af in een tijd van 7.13 over 2 kilometer. In die finale begon hij als altijd langzaam en lag lange tijd tweede, achter Stijn Kanters van Triton uit Utrecht. pas in het laatste kwart van de wedstrijd achterhaalde hij de Utrechter, die hij op de streep  in een eigen tijd van 7.07 min nog bijna drie seconden achter zich liet. Derde werd Ex-zwollenaar Philip den Bremer, tegenwoordig uitkomend voor LAGA uit Delft. 
Een dag later deed hij de prestatie nog eens dunnetjes over. Als lichte roeier startte hij in de finale tussen de zwaren mannen. Nick Larsen uit Denemarken bleek te sterk, maar Obbe  bleef wel Oliver Thomse uit Denemarken en Charlie Patterson uit Sydney voor in een mooie 7.03 minuten. Obbe: "Ik wil natuurlijk altijd harder, maar dit is wel een gave rentree. Ik ben er weer"
 foto's: 
https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157682855112364
Banner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved