twitter-icon youtube-icon
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Examen beginnersinstructie 2017
Toertocht
Elfstedenroeimarathon 2017
Dames V2x op de Cottwich Regatta
Toertocht door de Weerribben-Wieden
Jeugdtraining, kanaal Ossenzijl

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout.jpg Banner_Roei_Havenhout_2.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe kledinglijn van 't Diep? Is je roeibroek aan vervanging toe? Wil je ook zo graag een turtle? Of een roeijack?

Zet dan vrijdag 6 oktober in je agenda!

Eindelijk is het zo ver dat de kledingcommissie samen met Stephan Nimmegeers (importeur van het roeikledingmerk JL) de nieuwe kledinglijn van 't Diep gaat presenteren. Naast dat de roeikleding wordt geshowd, kun je ook de roeikleding passen. Je krijgt advies van Stephan over de juiste maat, want tenslotte is niemand hetzelfde…..Heb je lange benen of zijn ze juist iets korter dan gemiddeld? Geen enkel probleem, samen met Stephan ga je kijken wat bij jou het beste past.

Heb je je keuze gemaakt, dan kun je thuis, via een verenigingspagina, de roeikleding bestellen. Hoe dit bestellen precies in zijn werk gaat, wordt die avond ook verteld. Om 19.30 uur is begint de presentatie. Wil je al meer weten over het merk JL, kijk dan op de site: www.teborowing.com/nl

Hartelijke groet en tot vrijdag 6 oktober om 19.30 uur in het clubhuis,

Kledingcommissie: Renee, Siska, Richard, Koen en Johanna
logo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpg
© 2014-2016 www.tdiep.nl. All rights reserved