twitter-icon youtube-icon
Roeien in het avondrood
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Toertocht
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Roeiexamens juli 2018
J18 H2x

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Tweets

Zo'n 730 ploegen, bijna 2000 roeiers uit het hele land waren afgelopen weekend aan de start voor de Tromp Boat Race op het Hilversums kanaal tussen Vreeland en Hilversum. Onder hen 4 ploegen, 11 roeiers, van 't Diep uit Steenwijk. Onder bijna zomerse omstandigheden roeiden ze allemaal de 5250 meter die het parcours lang is.Obbe Tibben mocht zaterdag de spits afbijten. Bij de neo-senioren zette hij de snelste tijd neer bij de lichte roeiers. Met een tijd van 19.53 min bleef hij 4 seconden verwijderd van het baanrecord.   ictor Bastiaansen en Bart Volkers roeien in de twee zonder naar een strakke 6e tijd in 21,52.  De veteranen Hans Naaktgeboren, en Reinoud van Bokhorst uit Steenwijk, Peter Millenaar uit Nijeveen en Tom de Vries uit Giethoorn roeiden in de dubbelvier met stuurman in 20.28 min naar een fraaie vierde plaats in hun categorie. Daarmee evenaarden ze de dames veteranen van de club die een dag eerder ook die prestatie hadden neergezet in hun categorie. Dineke van Vendeloo, Marleen Volkers,  Bella van Zwieten en Els van Huizen allemaal uit Steenwijk raceten in een tijd van 22.45 min het traject af.
logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved