twitter-icon youtube-icon
Dames V2x op de Cottwich Regatta
Toertocht door de Weerribben-Wieden
Jeugdtraining, kanaal Ossenzijl
Examen beginnersinstructie 2017
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Elfstedenroeimarathon 2017
Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Wat parijs-roubaix is voor het wielrennen is het Eemskanaal  in Groningen voor de roeisport: de hel van het Noorden. Berucht vanwege het vaak slechte weer met veel wind en lage temperaturen en.. een lange afstand. Voor de roeiers de ultieme krachtmeting aan het eind van het seizoen. Gisteren was het weer zover en de kenners zeiden dat het 'echt helweer' was: windkracht 4 tegen en slechts een paar graden boven nul. Vanuit Steenwijkerland namen drie roeiers deel. Obbe Tibben uit Onna, tegenwoordig ook uitkomend voor roeivereniging Skøll uit Amsterdam in de eenmansboot en Bart Volkers en Victor Bastiaansen in de 'twee zonder'. 
Bart en Victor werden keurig derde in hun veteranen categorie in een tijd van 31.23 waren de achter ploegen van de Hoop en en Tromp,en de eerste van de oostelijken. Ze lieten roeiers van Assen, Almelo en Deventer achter zich.  Vorig jaar had Obbe als junior een fraaie tweede plaats gehaald in het seniorenveld. Dit jaar was hij gebrand op meer. Bij de eindstreep bleek hij niet alleen veruit de snelste van de lichte roeiers (onder de 72 kg), maar had hij en passant ook het veld met zware roeiers opgerold in een tijd van 25.08. Feest dus. Helaas gaat t blik naar Skøll.
wil je lezen wat anderen schreven? dit stond op nlroei: http://nlroei.nl/helwinnaar-tibben-knrb-moet-investeren-lichte-dubbel/
en dit schreven de collega's van folia, het Amsterdamse studentenblad: http://www.folia.nl/actueel/116524/hva-student-obbe-18-roeit-de-hel-van-het-noorden
Jaja de Diep-piepers worden groot
logo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpg
© 2014-2016 www.tdiep.nl. All rights reserved