twitter-icon youtube-icon
Dames V2x op de Cottwich Regatta
Toertocht door de Weerribben-Wieden
Jeugdtraining, kanaal Ossenzijl
Examen beginnersinstructie 2017
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Elfstedenroeimarathon 2017
Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Omdat het zaterdag 2 december te koud en te mistig was om te roeien werd een ouwe vertrouwde  van stal gehaald: de ergo-estafette.
jeugd en junioren in drie teams tegen elkaar op ieder 500 m ergometeren, vervolgens drie grondoefeningen en tot slot ieder nog eens 1000m ergo. Voor natuurlijk de eeuwige dieproem.
Na deze intensieve training werd onder het genot van een kopje thee het jaarlijkse trainingscollege gegeven door Hans: hoe werken je spieren, waarom moet je trainen, wat is het effect etc. 
En natuurlijk: waarom is te zwaar trainen niet goed... (Tss  hebben we ons eerst doodgeroeid, komt ie er later mee dat dat niet goed is. wat wil den trainert nou...)
En dan eindigt de training met.... een selfie: we did it!

Van de training van vandaag hebben we mooie portretten gemaakt: zie hoe de gezichten bij inspanning veranderen. op het eerste gezicht zie je bijna niets en wordt er bijna stoïcijns hard geroeid, maar kijk eens goed naar die steeds meer vaagstarende blik, het uitgetrokken gezicht: hier wordt echt afgezien! zie 
https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157661185774197
logo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpg
© 2014-2016 www.tdiep.nl. All rights reserved