twitter-icon youtube-icon
Examen beginnersinstructie 2017
Dames V2x op de Cottwich Regatta
Toertocht
Elfstedenroeimarathon 2017
Jeugdtraining, kanaal Ossenzijl
Toertocht door de Weerribben-Wieden
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Obbe Tibben, lid van onze roeivereniging is genomineerd in de landelijke verkiezing als aanstormend roeitalent 2017 en in beeld voor sportman van het jaar in Steenwijk. Onze neo-senior was dit jaar ongeslagen, met onder andere winst op de Koninklijke Holland Beker en de slotwedstrijden op de bosbaan, de cottwich almelo regatta en de de Tromp boat races in Hilversum, maar dankt zijn nominatie vooral aan de winst op de hel van het Noorden en het nationaal kampioenschap en het nationale record op de indoor-roeimachine.

In Steenwijk worden naast Obbe pijltjesgooier Richard Veenstra, shorttracker Mark Prinsen en bodybuilder Avni Özyurt genoemd voor de felbegeerde bokaal.

Ondersteuners van de website nlroei kunnen meedoen met de landelijke stemming die dus gaat tussen Obbe, Isabel van Opzeeland uit Hoofddorp en Lisa Bruijnincx uit Gouda: klik op https://nlroei.nl/nlroei-verkiezingen-is-aanstormend-talent-2017/
logo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpg
© 2014-2016 www.tdiep.nl. All rights reserved