twitter-icon youtube-icon
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Roeiexamens juli 2018
Toertocht
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Roeien in het avondrood
J18 H2x

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

Dit voorjaar hebben we in de ALV het vlootplan 2018 vastgesteld. Hierin kijken we tien jaar vooruit welke boten we nodig hebben en welke moeten worden afgestoten. Bij dat vlootplan hoort ook een forse investeringsslag voor dit jaar. 
We hebben na onderhandelingen met diverse leveranciers inmiddels van Wiersma uit Heerenveen een mooie offerte gekregen. Het betreft de aankoop van: een zware gladde vier (uitbreiding van de vloot voor zware heren), middengewicht skiff, jeugdskiff en een C3. De gladde boten worden dit najaar geleverd. De C3 in het voorjaar.

Banner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved