twitter-icon youtube-icon

Roeimarathons zijn 50 kilometer of nog langer. Ieder jaar worden er een stuk of 20 roeimarathons georganiseerd, verspreid over het land. De organiserende verenigingen laten je langs de mooiste plekjes van Nederland roeien. Dit betekent wel dat je soms te maken hebt met smal water, lage bruggen, hoge golven, stroming et cetera. Een goede voorbereiding, conditie en techniek zijn onontbeerlijk voor het succesvol afronden van een marathon. Bovendien zal af en toe je doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld, maar het gevoel van voldoening na een dag roeien is dan ook zeer groot.

Is een sprint van een paar kilometer niet voldoende voor jou? Kom dan marathonroeien!

De marathonroeiers van ‘t diep doen wekelijks een rondje van 20 km over het Gieterse Meer om in vorm te blijven. Daarnaast wordt af en toe een training verzorgd door een ervaren coach. ’t Diep organiseert zelf jaarlijks in april de Weerribben Wieden Marathon door het gelijknamige natuurgebied.

Meer informatie over marathonroeien vindt je op www.marathonroeien.nl. Geïnteresseerd? Neem contact op met Ina Snijder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of John Hoekstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

tussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgtussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved