twitter-icon youtube-icon
Najaarsavond
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Geslaagden 2021

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Mededelingen

De documenten voor de ALV van 13 mei a.s. staan in het ledengedeelte. Na inloggen vindt je een link bovenaan de ledenpagina.

Afgelopen zaterdag (10 juni) was het voor de 'beginnerscursus' van 't Diep zover! Voor 't eerst een tochtje roeien met elkaar. Met een aantal wherries en een C3x+ gingen we het water op richting Giethoorn.
Dit alles onder de bezielende leiding van 'onze' instructeurs. Die niet alleen meevoeren in de boot maar ook nog hadden gezorgd voor koek en koffie! De tocht ging over een kaarsrecht kanaal, onder een paar bruggen door en we oefenden vele bochten (we weten nu allemaal wat Pieterburen is). Pauze hielden we op een plek waar ruimte was voor amper twee kano's... En ook dat slaagde! Het was een stralende ochtend met veel plezier en veel leermomenten. Dank jullie wel voor alle goede zorgen! Wanneer mogen we weer? 

Namens de roeiers,
Kirsten Munsterman


12
dewatervlinder.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgdewatervlinder.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved