twitter-icon youtube-icon
Geslaagden 2021
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Najaarsavond

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Zaterdagochtend 23 september was het volle bak op ’t Diep. Alle singels, bokjes, emmers en sponzen die op de vereniging te vinden zijn, waren in gebruik. Met elkaar hebben we de helft van de vloot gereinigd, ontkalkt, in de was gezet en glimmend gepoetst. Een lust voor het oog!
Na een ochtend hard werken, konden de poetsers die dat wilden, gebruik maken van een heerlijke en gezonde lunch. De broodjes waren met zorg klaargemaakt en vielen erg in de smaak.
De aanwezigheid en inzet van alle leden wordt zeer op prijs gesteld. Fijn om te zien dat ook de in 2023 nieuw gestarte leden goed vertegenwoordigd waren.
Ook buiten de botenpoetsdag om is door diverse roeiers hard gewerkt. Maar er liggen ook nog een aantal boten te wachten om door hun roeiers verwend te worden. Ik reken erop dat de roeiers die voor wie dat geldt, deze laatste boten nog aanpakken. Ieder hartelijk dank voor zijn of haar inzet!

Leijn de Wolf, Materiaalcommissaris

tussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved