twitter-icon youtube-icon
Het is zo ver! We kunnen shoppen! Roeibroeken, shirts, roeijassen, een turtle of toch dat mooie wedstrijdpakje, alle nieuwe roeikleding van ‘t Diep is te koop in de webshop van JL-rowing!

Nieuwsgierig?? Via de link https://www.jlracing.com/page.Team_t_Diep.html ga je naar de verenigingspagina ’t Diep van de webshop en kun je jouw nieuwe roeikleding bestellen. Wacht niet te lang om jouw bestelling te plaatsen, want de shop is tot maandag 20 november geopend. Daarna sluit de shop en moet je wachten tot het volgende shopmoment, welke in het voorjaar van 2018 is. Zes weken nadat de webshop is gesloten, arriveert jouw roeikleding op ‘t Diep.

Nog even een nadere uitleg aan de leden die niet bij de pasavond in oktober aanwezig kon zijn.

In webshop zie je twee kledinglijnen. De ene lijn is de officiële, die gedragen wordt bij wedstrijden en andere officiële evenementen van de KNRB. (groene onderkant en blauwe bovenkant: wedstrijdlijn) De andere is de recreatieve- / trainingslijn. (blauwe onder- en bovenkant met groene details) Bij de jacks en turtle is voor fluo-achterkant gekozen i.v.m. de veiligheid.

En als je goed naar het logo kijkt, zie je dat die ook een tikje moderner is geworden…...een kleine aanpassing, nl. big blades.

Er is voor het merk JL gekozen, omdat naast de goede pasvorm, ze ook individuele aanpassingen kunnen doen. Want tenslotte is niemand gelijk! Zo kunnen de mouwen, de broekspijpen of het pand van de jacks / turtle in lengte worden aangepast met 2,54 cm (of een veelvoud hiervan) erbij of er juist af.

In de bijlage vind je een Excel sheet om je maat te bepalen. Door jezelf op te meten (kijk goed naar het bijgevoegde plaatje) kan door het kledingbedrijf JL jouw maat worden bepaald als je straks een bestelling gaat doen. In het clubhuis hangen, zoals je al hebt gezien, een aantal kledingstukken. Deze kun je natuurlijk ook even passen om een beeld te krijgen.

Daarnaast is er ook een handleiding bijgevoegd waarin het bestelproces beschreven staat. Wil je al meer weten over het merk JL, kijk dan op de site: www.teborowing.com/nl

Hartelijke groet, Kledingcommissie:

Renée, Siska, Richard, Koen en Johanna

tussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved