twitter-icon youtube-icon
Banner_Roei_Havenhout.jpg Banner_Roei_Havenhout_2.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Kort filmpje van een training van de Heren Veteranen 8 van 't Diep. Van het roeien is niet zo veel te zien maar wel hoe mooi ons roeiwater soms kan zijn met spiegelglad water en avondzon!

(fotograaf: Erwin Back)

Je bent welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur aan de Hooidijk 2, 8334 TP  Steenwijk.

20 april - activiteit en demo voor jeugd/gevorderden(zij-instromers vanuit andere verenigingen/oud leden).
21 april - open dag (vanaf 10 uur) met om 11:00 uur een botendoop.

Roeivereniging 't Diep is een gezellige vereniging die de deuren openstelt voor iedereen die kennis wil maken met de roeisport. 't Diep beschikt over moderne roeiboten. De vereniging is gelegen vlak bij de Weerribben, waar mooie roeitochten gemaakt worden. Behalve een actieve recreantengroep heeft 't Diep een marathonafdeling, een veteranenwedstrijdgroep en een jeugdafdeling.

Graag verwelkomen wij u op zaterdag 20 april of zondag 21 april!

Meer informatie? Mail Antoinet Broeckman op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de bibliotheek van de website staat nu een samenvatting van alle jaarverslagen van bestuur, commissies en ploegen. Dit moet je lezen als je snel op de hoogte wil raken van het reilen en zeilen binnen de vereniging. De samenvatting zal ook tijdens de ALV worden doorgenomen.

Vriendelijke groeten,

Bart Volkers

Op vrijdag 22 maart aanstaande zal onze vereniging haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering houden. 
In de bibliotheek kunt u vanaf nu de stukken hiervoor vinden.

Tot de 22e,

Antoinet Broeckman

Zondag 20 januari hebben Hans, Reinoud en ik de Amsterdam World Ergohead gedaan. Voor Hans inmiddels een vast onderdeel in zijn repertoire; Voor Reinoud en mij de eerste keer, natuurlijk om te presteren. Maar ook als stok achter de deur om vooral niet in de winter te verslappen. Het waren drie slopende races, in het kwadraat; Een race tegen de tegenstanders, tegen de klok (20 minuten voluit) en vooral ook tegen jezelf.

KS-EH13-K2082In deze twintig minuten roeide Hans Naaktgeboren in een goed bezet heren 40+ veld naar een 12 plaats (afstand 5508m - gemiddelde 500 meter tijd 1:48,9). Een persoonlijk record zat er dit jaar helaas niet in, maar wel een forse verbetering ten opzicht van vorig jaar. Reinoud roeide in het heren 40+ veld voor lichte roeiers naar een afstand van 5318 m (gemiddelde 500 meter tijd 1:52,8). Ondanks dat hij voor zijn doen geen goede race ergometerde werd hij daarmee toch derde. Tenslotte mocht ik een afstand noteren van 5490m (gemiddelde 1:49,3), een hardbevochten persoonlijk record waarmee ik op de vierde plek eindigde.

Ik kijk terug op een mooie race. Bovendien begin ik straks door de ergotrainingen sterker aan het wedstrijdseizoen. Mijn doelen heb ik daarmee bereikt. Graag nodig ik alle geïnteresseerden uit aan te sluiten bij de ergometertrainingen, en volgend jaar ons te vergezellen op de Ergohead.

Vriendelijke groeten,

Bart Volkers

Elke roeivereniging kent ze wel: verhalen die zo nu en dan terugkeren aan de bar van de sociëteit.

Het zijn mooie, stoere of ontroerende verhalen van en over roeigenoten. Verhalen over een bijzonder mens op de roeivereniging, over overwonnen tegenslag. Het zijn verhalen die niet in het landelijk roeinieuws staan, maar die wel prachtig zijn om te horen. Roeibriljantjes zijn het. Stuk voor stuk.

Sandra de Haas ging op zoek naar zulke verhalen en selecteerde er negen. Het resulteerde in het boekje Roeibriljantjes, 9 bijzondere verhalen van onbekende roeiers. Eén van de roeiers is voor ons Diepers helemaal niet onbekend: onze eigen Fransje van der Plas is namelijk één van de geïnterviewden!  

Interesse in het boekje?

Maak 17,50 (inclusief 2,50 verzendkosten) over op rekeningnummer 1227.34.971 t.n.v. S. de Haas Journalistiek. Vermeld daarbij je adresgegevens, dan stuurt Sandra het boekje naar je op.

Boek van Sandra de Haas

Per 1-1-2013 werkt de KNRB met een wedstrijdcontract. Dit is de opvolger van de Schone Sportverklaring (SSV).


bg_liveresultsWaarom is dit nodig?

De Schone Sportverklaring is vanaf het moment van invoeren een tijdelijke oplossing geweest om roeiers te binden aan het dopingreglement.

Hoe werkt het?

De werking is exact hetzelfde als de schone sportverklaring. Iedere roeier die deel wil nemen aan een wedstrijd moet het contract tekenen. Dit contract zal via de secretaris uitgedraaid worden.

Alle Schone Sportverklaringen vervallen vanaf 1-1-2013.

  • Iedereen die een wedstrijd wil starten, moet een wedstrijdcontract tekenen.
  • Het contract loopt ieder jaar op 31-12 af, en dus moet er elk jaar een nieuw contract getekend worden.
  • Als je je e-mailadres doorgeeft op het contract, kun je een automatische reminder krijgen dat het contract afloopt.
  • Zonder contract kan je absoluut geen wedstrijden starten.
  • Het is niet meer mogelijk om op het laatste moment contracten in te dienen en na de sluiting van wedstrijden als nog roeiers te accorderen als ‘getekend’.
  • Zorg er dus voor dat je een contract tekent, zodat er geen problemen ontstaan.
  • Vanaf maandag 10-12-2012 kan ik de wedstrijdcontracten uitdraaien. 

univeUnive Reest Aa en Linde sponsort diverse verenigingen uit haar werkgebied. De leden van Unive bepalen welke verenigingen welk bedrag krijgen. Ook 't Diep staat in deze lijst en alle klanten van Unive kunnen op ons stemmen.

Het geld wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen en dat wordt toegekend en op basis van het aantal verzekeringen die de stemmer heeft bij Unive Reest Aa en Linde.

Stem!
Stemmen kan via internet (www.univevoorleden.nl) of via de stemcoupon uit het ledenmagazine.

Na 20 officiële (en vele onofficiële) lessen was het dan zover op zaterdag 22 september: we gingen diploma roeien!
Al was ons verzekerd dat het wel mee zou vallen was het best wel spannend! De weken ervoor namen we nog even het gele en blauwe boekje door en tijdens de roeimomenten wisselden we onze kennis uit. Tegelijkertijd bereidden we ons moment van bedanken voor.
De voorpret is eigenlijk altijd het leukst merkte ik achteraf, want voor we het wisten zaten we in de boten, was HET moment voorbij en waren de diploma’s uitgereikt.
Heel bijzonder dat zoveel leden de organisatie, instructie en warme ontvangst van ons, de nieuwe leden hebben gedragen. Ik persoonlijk vind dat dit goed is gelukt!!
We hopen dat onze waardering en dank via wijn, bloemen, chocola en woorden van dank duidelijk is overgebracht en hopen op een lang lidmaatschap en vele gezellig nazit – diploma- lunches (bedankt Anje en Antoinet!)  bij de introductie van weer nieuwe leden.
Anita, Hanny, Johanna en Luc: bedankt voor de organisatie en Anneke, Anje, Bart, Dineke, Jan, Gerard, Johan, Peter, Piet, Piety, Renee, Rob, Reinoud, Riekele,Tineke en Toni bedankt voor je inzet, betrokkenheid en tijd.
Namens alle nieuwe leden.

DSC05912-1Na 20 officiële (en vele onofficiële) lessen was het dan zover op zaterdag 22 september: we gingen diploma roeien!

Al was ons verzekerd dat het wel mee zou vallen was het best wel spannend! De weken ervoor namen we nog even het gele en blauwe boekje door en tijdens de roeimomenten wisselden we onze kennis uit. Tegelijkertijd bereidden we ons moment van bedanken voor.

De voorpret is eigenlijk altijd het leukst merkte ik achteraf, want voor we het wisten zaten we in de boten, was HET moment voorbij en waren de diploma’s uitgereikt.

DSC05924-1Heel bijzonder dat zoveel leden de organisatie, instructie en warme ontvangst van ons, de nieuwe leden hebben gedragen. Ik persoonlijk vind dat dit goed is gelukt!!

 

We hopen dat onze waardering en dank via wijn, bloemen, chocola en woorden van dank duidelijk is overgebracht en hopen op een lang lidmaatschap en vele gezellig nazit – diploma- lunches (bedankt Anje en Antoinet!)  bij de introductie van weer nieuwe leden. 

Anita, Hanny, Johanna en Luc: bedankt voor de organisatie en Anneke, Anje, Bart, Dineke, Jan,Gerard, Johan, Peter, Piet, Piety, Renee, Rob, Reinoud, Riekele, Tineke en Toni bedankt voor je inzet, betrokkenheid en tijd.

Namens alle nieuwe leden.

DSC05909-1DSC05920-1

Geachte leden,

De agenda en stukken voor de najaars ALV op vrijdagavond 12 oktober 2012 zijn geplaatst in de bibliotheek. Ook worden er 2 exemplaren in de kantine gelegd.

Leden die niet aanwezig kunnen zijn en wel hun materiaalwensen willen laten weten, worden vriendelijk verzocht het formulier inventarisatie materiaalwensen vanuit de bibliotheek op te vragen, en deze ingevuld te versturen naar de voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een ingevuld exemplaar in het postvak op de vereniging doen. Ingevulde formulieren, die na de ALV worden ingeleverd, zullen van de inventarisatie worden uitgesloten.

Afmeldingen voor de najaars ALV graag richten aan onze secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot vrijdagavond 12 oktober. De vergadering begint om 20:00u in het clubgebouw.

Vriendelijke groeten,

Bart Volkers
Voorzitter 't Diep

 

Banner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved